flxbl yoga mat towel washable grip sweat yogi traveling

TOP KWALITEIT

De bovenste laag is gemaakt van 100% polyester microvezel en is ultra-absorberend. De mat is perfect voor elke soort yoga, met name yoga in een warme ruimte, een intensieve les of yoga onder de zon. Na een warm-up heb je direct goede grip en wordt je niet meer afgeleid door zweet tijdens je practice. Vergeleken met andere sticky non-slip matten voelt de microvezel toplaag fluweelzacht aan. Fijn tijdens transities, zodat je meer in de flow blijft. En geen plakkerige of wegglijdende momenten meer!

Bestel nu

Sweat, wash, repeat

Na een intensieve yogasessie je mat schoon en fris krijgen? Geen probleem, de FLXBL yoga mat is wasmachine-bestendig. Zelfs na meerdere keren wassen voelt de FLXBL yoga mat als nieuw aan. Hierdoor sta je altijd op een frisse ondergrond, ook wanneer je FLXBL als toplaag gebruikt over een ander matje. Lees hier het wasvoorschrift.

natuur yoga mat bio eco vriendelijke handdoek reizen yoga microfiber

Natuurlijk boomrubber

FLXBL heeft een 1,5 mm onderlaag, gemaakt van natuurlijk en afbreekbaar boomrubber. Het voorkomt dat de mat verschuift of vervelend gaat plooien. Dit geeft de mat zijn stabiliteit. Zo houd je focus en balans tijdens je yogales. Het natuurlijk rubber bevat geen toxische chemicaliën en zal geen giftige geuren achterlaten. De full colour prints zijn geproduceerd met inkt op waterbasis.

Bestel nu

Een lichtgewicht travel mat

De FLXBL yoga mat weegt maar 1,5 kg, is 1,5mm dun, 60cm breed en 183cm lang. Hij is opvouwbaar en compact, zodat hij in iedere tas past. Dit maakt hem perfect voor op reis én voor onderweg naar de yogales.