Ben je het zat om die grote yoga mat rond te sleuren? Veel reizende yogi’s gebruiken FLXBL, omdat het ze de vrijheid geeft om yoga te beoefenen waar ze maar willen (het strand, het park, de jungle). Onze yoga mat is superlicht van gewicht, makkelijk opvouwbaar en ultracompact, zodat hij perfect in je tas past. Dit maakt FLXBL perfect voor op reis, zodat je kostbare bagageruimte kunt gebruiken voor die toffe souvenirs!

BALANCING GREEN

@ flxblyoga
  • pleuni van Hulten zuiveren Teal flxbl yoga mat blauwe handdoek perfect grip wasbaar licht Yogi reizen
  • Park yoga mat handdoek buiten Ashtanga mat Yin yoga Nederland
  • groen flxbl gras buiten yoga mat Nederland handdoek goede grip wasbaar licht Yoga Retreat

Mensen gebruiken FLXBL vaak in het park of op het strand. Het is namelijk een geweldige buitenmat. De zonnige kleuren contrasteren mooi met het groene gras en de mat is super makkelijk te gebruiken. Van de wind heb je geen last, want de rubberen onderlaag zorgt ervoor dat de mat perfect stil blijft liggen. Zo blijf je droog en warm, zelfs als het gras of zand een beetje vochtig is.

Pimp the Shala

@ flxblyoga
  • kleur flxbl yoga mat gelukkig
  • Shala-flxbl-travelmat-kleurrijke
  • Bali Yoga Studio Shala mat handdoek verse hygiënische wasbaar paradijs kleurrijke

FLXBL is niet alleen een outdoor yoga mat die perfect is voor op reis, maar het is ook een goede vervanger voor de handdoek die je gebruikt om je meer comfort en een betere grip te geven. De microvezels zijn ultra-absorberend, wat het tegenovergestelde effect geeft van veel gewone yoga matten.