• DE ULTIEME YOGA MAT TOPLAAG VOOR EXTRA COMFORT EN HYGIËNE • 1.5 KG reismat
true lavender flxbl yoga towel grip good sweaty hands absorbent anti slip non slip washable traveling yogi retreat towel bikram hot yoga
yoga travel light weight washable mat grip outdoor foldable flxbl yoga mat towel
indoor yoga mat towel hygienic studio mat towel Nederland yogi travel washable fresh grip comfort

Dé unieke yoga mat top-laag

FLXBL is een lichtgewicht yoga mat en luxueuze anti-slip toplaag in één. Het is de ultieme yoga mat voor extra comfort tijdens je yoga practice. FLXBL is suède-achtig zacht, eco-vriendelijk en makkelijk wasbaar. En FLXBL is zó flexibel dat je hem gewoon op kunt vouwen. Makkelijk voor op reis en op de fiets.

LEES MEER

ABSORBERENDE GRIP

Ben je het zat om uit te glijden in Downward Facing Dog of Triangle Pose? Door de vocht absorberende bovenlaag van microvezel blijf jij voortaan stevig staan. Geen gedoe met handdoekjes meer tijdens de Bikram, Power Yoga, Ashtanga, Vinyasa Yoga of Hot Yoga les! En meer zweet = nog meer grip. Zo houd je focus en balans tijdens de les.

Het materiaal
Yoga lichaam uitdaging geest stimuleert kleur energie dagelijkse yoga praktijk mat Fun Yogi focus centreren

WEELDERIG ZACHT

Ben je meer een Yin Yoga fan? Dan is FLXBL de kers op de taart van je yoga practice. De fluwelige yoga mat zorgt voor extra comfort tijdens de ellenlange poses tijdens de Yin, Pilates of Hatha les. Met de FLXBL doe je yoga in je eigen fijne, schone en zachte roze bubbel.

Het materiaal
washable fresh yoga m at towel hot yoga sweaty

FRIS & FRUITIG

Yes, de FLXBL yoga mat kun je prima met de hand wassen of in de wasmachine stoppen! Was hem na elke 1-3 yoga sessies op lage temperatuur en hang hem dan op om te drogen. Zorg goed voor je FLXBL, zo houd je hem het langst mooi. Lees het wasvoorschrift voordat je gaat wassen!

Was instructies
angie de feber yogaatielekker flxbl yoga mat outdoor indoor good grip flxbl towel travel foldable lightweight

STABILITEIT GEGARANDEERD

Door de 1,5 mm dikke onderkant van bioafbreekbaar rubber ligt de FLXBL yoga mat stabiel op de grond. Het rubber zorgt ervoor dat FLXBL nergens heen gaat. FLXBL waait niet weg, krult niet op en is perfect te gebruiken als hygiënische, anti-slip toplaag voor over de yoga mat in de studio, voor op het strand of in het park.

Bestel online
travel yogi world yoga reizen yoga mat towel

TRAVEL LIGHT

De FLXBL yoga mat noemen we niet voor niets een travel mat. FLXBL is licht, flexibel en opvouwbaar, en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Hij past zo in je tas of koffer. Of je nu op reis gaat naar een ver oord of op de fiets naar je favoriete yoga studio, FLXBL geeft je de optimale vrijheid zodat je overal je zonnegroeten kunt doen.

Bestel online
toplayer grip yoga mat comfy foldable lightweight yoga mat towel

LIEF VOOR DE NATUUR

De FLXBL yoga mat is gemaakt van bioafbreekbaar, recyclebaar, 100% natuurlijk rubber en heeft een microvezel bovenlaag. De inkt van de prints is op water gebaseerd. FLXBL is vrij van latex, siliconen, toxische lijm en andere schadelijke stoffen.

Bestel online